Ένας μεγάλος φωτογραφικός διαγωνισμός ξεκινά στο iFocus.gr σε συνεργασία με το διαδικτυακό περιοδικό για παιδιά Infokids.gr. Αφορμή η Παγκόσμιας Ημέρας της Μητέρας, που φέτος γιορτάζεται στις 12 Μαϊου, και θέμα του η Μητρική Αγάπη, την οποία τα παιδιά καλούνται να αποτυπώσουν με την κάμερά τους.

Το Infokids.gr σε συνεργασία με το διαδικτυακό περιοδικό φωτογραφίας iFocus.gr και την διακεκριμένη Ελληνίδα φωτογράφο Ρούλα Ρέβη (φωτό κάτω),  διοργανώνει ανοιχτό διαγωνισμό φωτογραφίας και προσκαλεί όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως ηλικίας, να λάβουν μέρος σε αυτόν.

infokids iFocus.gr

Θέμα του διαγωνισμού

Τα παιδιά θα τραβήξουν μία φωτογραφία στην οποία θα απεικονίζεται τι σημαίνει γι’ αυτά η Μητρική Αγάπη. Μπορεί να είναι μια αόριστη φιγούρα, μια χειρονομία ή και ένα αντικείμενο. Καλείστε λοιπόν, παιδιά, να επιστρατεύσετε όλη σας τη φαντασία και τη δημιουργικότητα για μια φωτογραφία που πάνω απ' όλα θα εκφράζει αυτό που νιώθετε για την πολυαγαπημένη σας μαμά. Έπειτα, με τη βοήθεια των γονιών σας, θα στείλετε τη φωτογραφία αυτή στο email του Infokids.gr και του iFocus.gr και θα διεκδικήσετε τα δώρα του διαγωνισμού μας.

Τα δώρα του διαγωνισμού

Στείλτε τη φωτογραφία του παιδιού σας στα e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., συνοδευόμενη από τα στοιχεία του παιδιού (δείτε παρακάτω) για να διεκδικήσετε μία φωτογραφική μηχανή ή μία από τις δύο μηνιαίες υποτροφίες για μαθήματα φωτογραφίας που προσφέρει το iFocus.gr. Και οι τρεις νικητές κερδίζουν έκπτωση 15% στα μαθήματα φωτογραφίας στην iFocus Photo Gallery.

Πώς θα συμμετέχετε στον διαγωνισμό

Η συμμετοχή είναι απλή και γίνεται σε 3 βήματα:

Βήμα 1

Το παιδί τραβά τη φωτογραφία, η οποία θα απεικονίζει τι σημαίνει για εκείνο μητρική αγάπη.

 

Βήμα 2

Η φωτογραφία αποστέλλεται στα e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., συνοδευόμενη από τα στοιχεία του παιδιού (ονοματεπώνυμο, ηλικία, e-mail, τηλέφωνο).

Βήμα 3

Η φωτογραφία δημοσιεύεται στο άρθρο του Infokids.gr, όπου θα εμφανίζονται όλες οι συμμετοχές.

 

concept of love and family. hands of mother and baby closeup

Χαρακτηριστικά φωτογραφίας

Η φωτογραφία σας θα πρέπει να αποσταλεί σε μορφή jpg ή jpeg στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και να μην περιέχει υπογραφές, υδατογραφήματα, στοιχεία επικοινωνίας και περιθώρια.

Στην περίπτωση που σε αυτή φαίνονται πρόσωπα, απαιτείται για λόγους GDPR η γραπτή συναίνεσή σας, προκειμένου αυτά να δημοσιευτούν έπειτα στην ιστοσελίδα μας.

Η ανάδειξη του μεγάλου νικητή

Αφού συγκεντρωθούν οι φωτογραφίες των συμμετεχόντων, η κριτική επιτροπή - η οποία θα αποτελείται από την την πολύ γνωστή και αγαπημένη φωτογράφο Ρούλα Ρέβη, τη Δώρα Λαβαζού, ιδρύτρια του iFocus.gr και τη Σοφία Κωστάρα, διευθύντρια σύνταξης του Infokids.gr- θα επιλέξει τη νικητήρια τριάδα.

Από τις 3 επικρατέστερες φωτογραφίες μία θα αναδειχθεί νικήτρια. Ο φωτογράφος της θα κερδίσει μία φωτογραφική μηχανή και θα δει το έργο του να εκτίθεται στην έκθεση φωτογραφίας με τίτλο “Mother” που θα διοργανώσει η Gallery φωτογραφίας iFocus.gr.

Αλλά και απονομή βραβείων

Η απονομή των βραβείων θα γίνει στην iFocus Photo Gallery (Ακαδημίας 57 & Ιπποκράτους 13, Αθήνα) και για την ημερομηνία της θα ενημερωθείτε τηλεφωνικώς.

Διάρκεια διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 17 Απριλίου 2019 και θα λήξει στις 8 Μαΐου 2019.

Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα (e-mail).

Όροι και προϋποθέσεις διαγωνισμού

• Δηλώστε συμμετοχή και διεκδικήστε ένα από τα 3 βραβεία του διαγωνισμού.

• Οι νικητές θα αναδειχθούν έπειτα από απόφαση της κριτικής επιτροπής, η οποία θα αποτελείται από ένα μέλος του iFocus.gr, ένα μέλος του Infokids.gr και την φωτογράφο Ρούλα Ρέβη.

• Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο (σε αυτή την περίπτωση ο γονιός που θα δηλώσει συμμετοχή εκ μέρους του παιδιού), άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής (εδώ e-mail).

• Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).

• Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

• Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.

• Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.

• Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

• Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς.

• Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr). Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας.

• Εάν δεχθείτε τα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!

• Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

• Στο συγκεκριμένο διαγωνισμό, τα στοιχεία θα αναγράφονται, επίσης, στο άρθρο στο οποίο θα αναρτώνται οι φωτογραφίες που θα λαμβάνουν μέρος στο διαγωνισμό. Με τη συμμετοχή σας σε αυτόν συμφωνείτε στη δημοσιοποίηση των προσωπικών δεδομένων των παιδιών σας (όνομα, επώνυμο, ηλικία) στην ιστοσελίδα Infokids.gr.

Πρόσφατα Άρθρα

News (28 Μαρ 2024)

Το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε νέους φωτογράφους και καλλιτέχνες που χρησιμοποιούν το φωτογραφικό μέσο να υποβάλουν αίτηση για συμμετοχή στο πρόγραμμα Νέοι Έλληνες...

News (27 Μαρ 2024)

Ο Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας και η @L.LOVES ART BOOKS παρουσιάζουν το Σάββατο 30 Μαρτίου και ώρα 19:30 στο Χαλήλ Μπέη Τζαμί στην Καβάλα την φωτογραφική εργασία του Αλέξανδρου Ζαφειρίδη με τίτλο So...

News (20 Μαρ 2024)

Ο IANOS, για έβδομη συνεχή χρονιά, διοργανώνει Διαγωνισμό Διηγήματος και Φωτογραφίας με θέμα, αυτή τη φορά, το «Παρά θίν’ αλός». Η ομηρική έκφραση παρά θίν’ αλός(Ιλιάδα, Α’, 326), σημαίνει στην...

News (20 Μαρ 2024)

Η Nikon, σε συνεργασία με τα The Comedy Wildlife Awards, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο παγκοσμίου φήμης διαγωνισμός είναι πλέον ανοικτός για τις συμμετοχές του 2024. Τα The...

News (20 Μαρ 2024)

Την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024, στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του έργου τριών φωτογράφων του Φωτογραφικού Κύκλου στα πλαίσια των καθιερωμένων "Συναντήσεων της Πέμπτης" του σωματείου.Η...

Εκθέσεις Φωτογραφίας (20 Μαρ 2024)

Ομαδική έκθεση φωτογραφίας με θέμα "Ο Τόπος Μου" η οποία συνδιοργανώνεται από τρεις φωτογραφικές ομάδες: την "F22" της Πτολεμαΐδας (σε επιμέλεια του Σάκη Δαζάνη), την "Αντίθεση" της Βέροιας και την...

News (19 Μαρ 2024)

Στο πλαίσιο των εβδομαδιαίων συναντήσεων, η Φωτογραφική Ομάδα fplus, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού Δήμου Λαρισαίων, φιλοξενεί την Τρίτη 19 Μαρτίου 2024, και ώρα 19:30, στο Μύλο του...

Εκθέσεις Φωτογραφίας (15 Μαρ 2024)

Η Γκαλερί INTERZONE στην πόλη της Ρώμης φιλοξενεί την από κοινού έκθεση των Δάφνη Κοτσιάνη και Ηλία Γεωργιάδη με τίτλο "Density". Οι δύο Έλληνες εικαστικοί φωτογράφοι ως δίδυμο παρουσιάζουν τα έργα...

Εκθέσεις Φωτογραφίας (15 Μαρ 2024)

Η Fujifilm Hellas με υπερηφάνεια παρουσιάζει μέρος του φωτογραφικού έργου της ελληνικής κοινότητας των Official Fujifilm X-Photographers, που εγκαινιάζεται στο foyer του 2ου ορόφου και...

Εκθέσεις Φωτογραφίας (04 Μαρ 2024)

Το Photometria Photography Center έχει τη χαρά να σας παρουσιάσει τη 2η του έκθεση με δημόσιο κάλεσμα σε δημιουργούς! Η εκθεση "Εκείνη" αποτελεί μία αναδρομή στην αρχέγονη και σύγχρονη...

Cinema (27 Φεβ 2024)

 Η Ελληνοαμερικανική Ένωση συνεχίζει τη νέα κινηματογραφική της δράση “HAU Movie Club” και με αφορμή τον Μήνα Αφροαμερικανικής Παράδοσης προβάλλει την οσκαρική κλασική αμερικανική...

Εκθέσεις Φωτογραφίας (26 Φεβ 2024)

Ετοιμαστείτε για ένα φωτεινό ταξίδι στον κόσμο της φωτογραφίας! Η Photoglobe, η σχολή φωτογραφίας που αναδεικνύει τα ταλέντα της Θεσσαλονίκης, σας προσκαλεί σε μια έκθεση φωτογραφίας με τίτλο...